Baggrund/uddannelser

Jeg er uddannet kontorassistent i 1978 og har arbejdet som assistent og sekretær en “hel menneskealder”, indtil jeg i 2008 valgte at sadle om og tage uddannelsen som social- og sundhedshjælper. Efterfølgende har jeg arbejdet i både Hjemmeplejen og på et par plejehjem. Men i sommeren 2018 forlod jeg arbejdsmarkedet og kan nu hellige mig hunde og børnebørn.

Ind imellem har jeg været dagplejer af to omgange (2 x 4 år) ; første gang i forlængelse af barselsorlov med min yngste datter Nanna og anden gang, da Mai var flyttet hjemmefra og kun Nete og Nanna boede hjemme som teenagere.

Herudover er jeg uddannet Reiki Master (healing) og har taget nogle kurser i kommunikation med dyr.

Hundeuddannelser

I 2006 gennemførte jeg Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse og i 2007 overbygningen om jura.

Andre hundekurser

Jeg har desuden deltaget i Irene Jarnveds kursus om hvalpesocialisering i april 2012 og senere et par farvegenetikkurser; det ene afholdt af Kamilla Sofie Pedersen, Ph.d. i biologi og det andet afholdt af en dyrlæge fra Dansk Kennel Klub. Begge kurser i 2012.

Telepati (kommunikation med dyr)

På Naturgården i Nordjylland tog jeg i 2016 kursus i kommunikation med dyr. En uddannelse, som meget hurtigt har gjort flere hundes og deres familiers liv lidt lettere.

Seriøst og kærligt opdræt af Bichon Havanais