Generelt

Hvert år siden 2007 har jeg holdt hvalpetræf for alle de hvalpe, der er født her i huset. Jeg har stor glæde ved at gense “mine” hunde, som jeg har nusset og puslet om de første 8-10 uger af deres liv, nogle endda længere endnu. I kan få nye bekendtskaber ved at opdage, at en anden hvalpekøber måske bor i nærheden af jer og at I på den måde måske kan aftale nogle fælles hundeoplevelser eller pasning af hinandens hunde.

Hvalpetræffet er for alle, blot må tæver i løbetid desværre ikke deltage. De vil sætte hanhundene op imod hinanden at skulle “kæmpe” om tæven, så meld for guds, tævens, hannerne, jeres egen og min skyld afbud. Så må vi ses en anden gang.

Hvalpetræffet foregår sådan, at hver familie skal medbringe en ret til 4-5 personer (altså ikke til ALLE deltagere!), drikkevarer til eget forbrug og masser af godt humør.

Ved tilmelding fortæller i, hvad I vil tage med af madvarer, så sætter jeg det på hjemmesiden og andre kan se, hvad de i hvert fald ikke skal tage med. På denne måde bliver udvalget meget varieret. Nogle enkelte bager kage til kaffen senere.

Da I jo alle har set størrelsen på mit hus, bliver træffet holdt udendørs. I starten i  pavilloner og under parasoller, andre gange helt i det fri, men til træffet i 2014 anskaffede jeg et stort partytelt, og dét virker!

Det er nogle gange svært at få ideer til mad, men der skal ikke gøres en hel masse ud ad det; hovedformålet er HYGGE. Forslag kunne f.eks. være: frikadeller & kartoffelsalat, pizzasnegle, pølsehorn, madtærter, flutes, forskellige salater, vegetarmad (der er faktisk en del vegetarer) – og 2-4 kager i bradepande (afhængig af deltagerantal)….. kun fantasien sætter grænser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seriøst og kærligt opdræt af Bichon Havanais