Venteliste

Det praktiske omkring venteliste

Du er velkommen til at blive skrevet på en “interesseliste”, men er dog først endelig “godkendt” efter et besøg hos mig og dermed skrevet på venteliste.

Ved første besøg får du en lille folder om det at få hvalp herfra, tillæg til købskontrakt samt en reservationskontrakt, som du kan vælge at udfylde her eller derhjemme, når du har sat dig ind i mine “regler”.

Når hvalpe er født, kontaktes alle på ventelisten og et depositum betales senest 3 dage efter.

Fra fødsel og frem til hvalpene bliver 9 uger og kan flytte hjemmefra, opdaterer jeg jævnligt min hjemmeside med billeder og vægtskema. Desuden sender jeg nyhedsmail ca. én gang om ugen, hvor jeg fortæller om hver enkelt hvalp og de oplevelser, der sker undervejs.

At vælge den helt rigtige hvalp til dig og din familie er yderst vigtig for mig. Derfor er det fortrinsvis mig, der udpeger den eller de hvalpe, der kan komme på tale. Det er i mine mange år som opdrætter aldrig sket, at en familie har “følt sig snydt”; alle har passet sammen, så der er ingen grund til panik over denne form. At udvælge den rette hvalp kan tidligst ske, når den er ca. 6 uger, men indtil da skal I bare nyde alle hvalpe og se dem alle an.

De første 3 uger skal hvalpene og deres mor have ro, men herefter og frem til de er klar til at flytte hjemmefra, må I meget gerne besøge dem alle ugentligt..

Som opdrætter forbeholder jeg mig ret til at afvise at sælge en hvalp til en person, hvis jeg af en eller anden grund mener, at vedkommende ikke er egnet eller at “kemien” på en eller anden måde ikke passer. Hvis dette sker efter depositum er betalt, betales hele beløbet naturligvis tilbage.

Seriøst og kærligt opdræt af Bichon Havanais