Så har jeg for første gang i mit liv deltaget på en udstilling med hele 3 hanner. Wau, det havde jeg aldrig set komme, men jeg fik lov at låne en hvalp fra hver af de to sidste kuld. Eddie fra Z-kuldet og Albert fra AA-kuldet. Og så skulle min egen Santos også udstilles.

Hold nu kæft, undskyld mit sprog, et vejr, Vejrguderne havde besluttet, vi skulle have. Det styrtregnede det meste af dagen, så kun Albert fik lov at prøve at gå i tørvejr. Suk. Men vi havde alligevel en dejlig dag.

Tak til begge hold ejere, fordi I gav mig lov til at udstille jeres guldklumper. Jeg er stolt af deres præstationer, specielt i sådan et vejr – og så helt uden forudgående træning.

Albert blev SL1 i Babyklassen, læs hans kritik her

Eddie fik SL og blev Bedste Hvalp, læs hans kritik her

Santos blev Bedste Han i Juniorklassen